En julklapps konsekvenser…

När det är jul vill man ju vara snäll och bjuda på nåt extra. Eftersom vi prioriterar upplevelseklappar i familjen så letade jag konserter. Fann så småningom att Petra Marklund skulle komma till Umeå. Vi gillar henne så sagt och gjort så inhandlade jag två biljetter och gav bort dom till frun. Baktanken var förstås att hon skulle bjuda med mig…

 

Vilken miss ! Konserten är ikväll, den 22 mars. Hur skulle jag kunna redan före jul veta att mycket viktigare saker skulle komma att hända denna dag ? Alltså, Petra tar ton 20.00. Klockan 18.00 spelar Dalen mot Linköping. Blir för stressigt att försöka kombinera. Måste vara social före också, på nån pub. Klockan 20.00 börjar VM-kvalet mot Irland. Snacka om kollisoner. Känns ju inte riktigt bra att följa matcherna via tyst mobil heller. Måste ju få ut nåt av konserten då den kostar 4 SSL-biljetter / styck..Det är bäst för dig Petra att du levererar ! Nää, nästa jul blir det SPA-viselse för frun så att man får sitta ensam hemma framför TVn.

 

Att missa Dalen ikväll känns ju väldigt surt. Efter den enorma uppvisningen av förstafemman sist här hemma vill man ju vara där. Hoppas dom kan upprepa prestationen. Då blir det semi och fler roliga matcher på Excel..

 

Så, avslutningsvis, Granlotemat. Herregud så dom spelar. Igår brydde dom sig inte om vilken matta som låg på golvet. Dom brydde sig inte om hur många VM-medaljer som hängde runt halsen på motståndarna. Dom brydde sig inte om att dom låg under med 1-3 efter första. Dom bara spelade vidare med det spel dom tror på. Jag är nästan stum av beundran. Särskilt roligt var det att Anton Samuelsson fick något av en matchvinnarroll här. Han som alltid fått stå i skuggan för lillebror.. Kan dom skrälla i avgörandet i Uppsala? Inte troligt väl men osvuret är bäst..

Om dom gör det blir det "Händerna mot himlen" (Petra M)

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.