En innehållsdeklaration

För det första vill jag göra klart att jag inte har nån ambition att ersätta Innebandybloggen. Dom hade en enorm bredd och täckte innebandyn i Umeå och landet på ett fantastiskt sätt, i smått och stort. Men jag tänker att för tredje säsongen skriva om och kommentera vad som händer inom sporten. Tyngdpunkterna läggs på Umeås elitlag och de högsta serierna.

 

Om du tänker följa bloggen så kommer här en presentation av mina intressen och åsikter. Jag kommer att främst följa 3 lag. Thoren därför att jag har och har haft nära relationer till den klubben och spelarna i åratal. Granlo därför att dom utgör en virvelvind i innebandysverige. Även här har jag följt utveklingen av ett flertal av spelarna i tio år. Falun därför det är ett färgstarkt och oberäknerligt lag. Ena matchen spelar dom världsinnebandy för att i nästa ligga under med 6-1 mot ett mittenlag efter 2 perioder. Vem kan motstå nåt sånt?

 

När det gäller spelare så har jag som alla andra mina favoriter och ”hatobjekt”. Om vi börjar med det senare så har jag väldigt svårt för glassar som Niklas Jihde och Hannes Öhman. Det är nåt med attityden. Mitt största ”hatobjekt” genom alla tider är den brutale och lömske f.d. backen i AIK, Kristoffer Kranberg. Han har nu fått en efterföljare i Täbys back Andreas Ackevi. Jag älskar att hata honom.

Ingen kan väl undgå att älska lirare som Peder Bodén och Tobias Enström. Men jag njuter också av att se energispelare som Alexander Bodén och Pixbos Martin Östholm. Dom ger sig aldrig och viker inte i nån sargduell, aldrig

Avslutningsvis gillar jag naturligtvis en Faluspelare som jag tror kommer att utnämnas till världens nummer 1 efter denna säsong: Alexander Rudd, han har allt.

 

Då vet ni..

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.