Gamla märken står sig, och nya

Så har då SSL dragit igång. Förstås svårt att veta var det bär hän så småningom. Men mycket verkar vara som förut. Man känner igen sig.

 

Storvreta slog laget med nio liv. Dalen. Dock bara med 6-3. Bra gjort av Dalen. I Storvreta hade nyförvärvet Rickie Hyvärinen stor show med 3+1. Verkar få en nytändning där. Och vem skulle inte det med den omgivningen…

 

Hans gamla klubb Täby, ett dödförklarat gäng, spelade 6-6 mot Linköping. Verkar leva vidare. Och tro det eller ej, mitt hatobjekt  #1 Andreas Ackevi kvitterade 19.02 i tredje.

 

Falun krossade Granlo i tredje perioden med 5-1. Min kandidat till världens bäste Alexander Rudd öppnade säsongen med 1+4. Given kandidat till poängligekung.

 

En tråkig sak fick jag läsa om igår. Förbundets Klas Pettersson har dött. Inte för att jag kände honom väl men vi talades vid ett par gånger på telefon för några år sedan. Det gällde Copyright för den bild som finns i mitt sidhuvud. Klas hade tagit bilden och gav ok för mig att använda den. Klas verkade vara en mycket trevlig person.Ledsam nyhet.

 

Och till sist. Se upp med eftermiddagens släpp. Jag menar inte Grand Theft Auto utan det nya på denna blogg – Mästertipparen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.