Gääsp …zzz

Så kändes det stora delar av matchen mellan Thoren och Duvbo. Den enda lilla kittlingen kom efter 3.13 i första perioden då Ställ lämnade öppet vid första stolpen åt Anton Spångberg. Så trillade Thorens mål in och efter 17.28 så stod det 5-1. Även om mycket kan hända i innebandy så visste publiken att Thoren skulle vinna. Det visste också Thoren och även Duvbo. Inte för att Duvbo gav upp. Nej, dom kämpade på så gott dom kunde ända till slutet. Men ändå, skillnaden mellan lagen var minst en klass.

 

Och då blir det som det blir. Vi har sett sådana matcher förut, många gånger förut. Lojt, okoncentrerat, dribblingar för sig själv, tveksamma uppspel och slarviga avslut. Det verkar omöjligt att få fram nåt annat när skillnaden är så stor mellan två lag. Gääsp… i tredje perioden längtade vi i publiken, spelarna och domarna bara efter slutsignalen.

 

Finns det nåt positivt att säga om matchen. Jo, 3 poäng är3 poäng (jag tippade 8-3 så skillnaden mellan lagen var i alla fall rätt). Några av spelarna gladde. Jag tänker då på Jakob Arvidsson, 2+2 de två perioder han spelade. Jag tycker också att Wiktor Johannesson gör en klart bra match. Viktor Jansson fick hoppa in istället för Arvidsson i tredje. Ingen lätt uppgift. Tycker nog att han skulle fått en hel match istället för att spela Fredrik Edholm som center.

 

Duvbo hade en vass lina i Lundquist, Spångberg, Karlsson. Dom två sistnämnda ordnade 7p tillsammans. Men bakom dessa var det tunt. För att inte säga mycket tunt. Duvbo ser ut att få en kall vinter..

 

Nää, nu ser vi fram emot matcher som Balrog och TT. Då hoppas vi på bättre tag. Ju bättre motstånd desto bättre matcher… Idag spelades ingen innebandypropaganda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.