Klarar Thoren topp 4 ??

Rubriken kan tyckas provokativ men känns inte fel efter dagens match. Om jag skällde på City efter KAIS-matchen så var det en sommarbris mot kritiken mot dagens Thoren. Fullständigt okoncentrerade och stillastående i första perioden. Dom får faktiskt vara nöjda med att det bara stod 0-3 efter period 1. Ställ stod emot bra rätt ensam som han var att skydda målet. 7-21 !! i skott säger väl det mesta. Efter att ha fått 0-4 i baken så tog sig väl Thoren samman och tätade de värsta luckorna. Balrog å sin sida kämpade tappet matchen i genom och gjorde det mycket svårt för Thoren att få igång passningsspelet. Klart behjälpliga i det jobbet av stillastående Thorenspelare som då i sin desperation fruktlöst sökte diagonalpass efter diagonalpass. Ofta med farliga kontringar som följd.

 

Nä, allvarligt talat. Det här var bland det sämsta jag sett Thoren spela. Och då inte minst första perioden som var rent ut sagt usel ! Får några spelare godkänt. Jo, Ställ i målet, Jesper Berglund för sin andra halva av matchen liksom Edholm med bra backspel och en del fina pass i slutperioden.. Framåt Johannesson som alltid kämpar och hittar passningar, Jakob Arvidsson detsamma med ett snyggt mål och så nära ett till.

Underkänt för alla spelare födda -83 och tidigare…

 

Kuriosa, i matchen mellan Huddinge och City ryktas det att Stefan Lindberg räddade ett Huddingeskott mot öppen bur när klockan stod på 19.59 – stiligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.