Två fixade biffen men den tredje blev utan…

Det blev ordentligt med poäng för Umelagen i Allsvenskan idag. Att City skulle avfärda Sandviken var väl ganska troligt ändå, men man vet aldrig på bortais. City verkade ha kontroll ganska tidigt.

Så vill jag naturligtvis lyfta på mössan för Thoren. Att få med sig 2 p från Mora är väldigt starkt. Dessutom var man i underläge 4 gånger i matchen. Särskilt glad blir man ju också av att se att Peder Bodén stod för 2+1. 2 viktiga mål som förde upp laget i ledning i slutet av andra perioden.Och avgörande ass i sudden. Fortsätt så.

 

Däremot ser det väldigt tungt ut för Dalen. Torsk med 2-4 nere i Linköping. Bara 1 ass av Kronberg och Alexander Bodén utanför protokollet. Var han med? Nu är det 5 p upp till slutspelsstrecket…

 

Slutligen vet många att jag älskar x i innebandy. Om ni kollar helgens resultat så finner ni 3 x i SSL och 3 x i Allsvenskan. Mumma och julklapparna i hamn..

2 kommentarer

  1. Evert

    Dalen kan nog åka ur högsta serien om de inte skärper sig. Inget lag av de allsvenska lagen i Umeå imponerar så det kanske blir SSL nästa år utan ett lag från Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.