Men märkligt Warberg ?

Förra veckan hyllade jag Jim Canerstams försök med en ny taktik för Warberg, 1-2-2. Intressant grepp som gav en intressant match mot Mullsjö. Det blev dock torsk för Warberg i sudden, men so what.

I går kväll skulle vi få njuta av ännu ett prov på Warbergtaktiken. Hur blev det då? Jo, i den virriga och misstagstyngda matchen mot ett sarjat Växjö så blev det närmast katastrof. Ingenting fungerade som det var tänkt och man fick på tafsen av bottenlaget. Kan man då skylla förlusten på taktiken? Det vet fasen. För hur ska nån taktik fungera mot ett lag som spelar nån form av pojklagsinnebandy. Ständiga tjurrusningar upp i banan. Tappade bollar på mittplan. vettlösa individuella dribblingar och bolltapp. Slänga upp bollen och hoppas att en kamrat finns någonstans i närheten osv. I sanning ingen lätt uppgift med egen offensiv uppställning. Så gick det som det gick också…

 

Ska man döma ut 1-2-2 då. Nä, det är alltför tidigt. Vill se fler exempel mot mer normalt spelande lag först.

 

Fick i alla fall se att Christopher Holmér är en riktig lirare och att Magnus Svensson är långt ifrån det Magnus Svensson en gång var.

 

Och i morgon är det slaget om Norrland. Då borde man i alla fall förstå hur lagen spelar. Man slipper bli yr i bollen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.