Bra helg för Umelagen

När krutröken skingrats för helgens Allsvenska omgång så kan Umelagen gotta sig.

Från Stockholm kunde Thoren vända hemåt med 3p. Verkade dock inte enkelt. Bara ledning med 6-5 drygt 5 min kvar…

Idag förlorade TT rätt oväntat i Sandviken. Hemmalaget vann med 5-4 i SD

 

Själv såg jag gårdagens match mellan City och Haninge. Det såg ut att bli en stabil hemmaseger när City gick upp till 5-2 en bit in i sista. Men, det handlade ju om innebandy. Haninge reducerade 2 ggr och dryga 5 min kvar så hade Citys ledning krympt till ett mål. Så blev det som det alltid blev. Ett halvstirrigt hemmalag försökte värja sig mot ett bortalag som vädrade blod. Och nära var det, flera gånger. Minns särskilt ett skott från högerkanten som prickade ett ben på en Haningespelare och studsade mot mål. Nära att det helt ställde en överraskad Löfgren. Men segern var helt rättvis. Om man jämför med Thorens match mot Haninge så hade denna en helt annan karaktär. Det var kamp och fysiskt över hela banan. Inget skönspel direkt och dessutom med flera konstiga mål.

 

I City måste man ju berömma en effektiv Peter Reinholdt som satte tre kassar. Tyckte också att Christoffer Sjöström gjorde sin bästa match för hösten. Rejäl i alla situationer, både offensivt och defensivt. I Haninge dominerade förstafemman kraftigt. Bäst denna gång var Patrik Schantz medan Patrik Andersson var mer anonym.

 

Det gick alltså Umeås väg helgen före jul. Så även för mig, 7 X av 12 i nattens NHL. Man kan även tjäna pengar sovandes…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.