Höstens heta herrar…

Dags för en lista så här vid årets slut

 

Plats 3  Ketil Kronberg

Ingen sensation precis men han har i höst varit fullständigt suverän i de Dalenmatcher som jag sett. En härförare av världsklass. Har i höst förutom allt annat visat upp en enorm arbetskapacitet som aldrig lämnat motståndarförsvaren en lugn stund. En fantastisk spelare. Vågar inte ens tänka tanken ut om vad som kan hända Dalen om…

 

Plats 2   Wiktor Johannesson

Upptäckte en liten lockig center under en av Thorens försäsongsmatcher. Första tanken var: Ska han spela center i Allsvenskan? Frågetecknet rätades fort till ett utropstecken. I den lilla kroppen finns otroligt mycket talang och innebandykunnande. En toppspelare i vardande. Jag ber om ursäkt Wiktor för mitt ifrågasättande. Thorens bästa nyförvärv om man ser till tidigare meriter.

 

Plats 1   Daniel Nygren

Så till det största som hänt i höst. TBSs högerforward är känd för en sak. Han passar alltid även när det är uppenbart att han ska skjuta. I fjol gjorde han 40 poäng i Div 1 med fördelningen 1+39. Vid juluppehållet denna säsong ståtar han med ofattbara 7+21 efter 13 matcher. Sju + tjugoen ! Detta är nog en av de största sensationerna inom Umeinnebandyn genom alla tider. En makalös utveckling !

 

 

God Jul alla innebandyälskare !

..och på Annandagen börjar vi om igen med Dalen – Storvreta

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.