Tåget spårade ur…

Efter att ha rusat förbi 10 raka stationer så gick det inte längre. Thorentåget spårade ur nån mil sydost om Stockholm. Inga personskador har rapporterats. Däremot tappades 3 poäng vid olyckan. Dessa har inte återfunnits.

Skämt åsido, Thoren tog upp underläge 2-4 efter halva matchen till ledning 5-4 en bit in på tredje. Men det räckte inte. Haninge vände i sin tur till 6-5. Upprepade därmed vinsten borta mot Thoren. Svagt av Thoren? Nä, det kan man nog inte säga. Man vann skotten i alla perioder, den sista med 19-10. Storspelande målvakt? Och man kan aldrig räkna bort Haninge med toppar som Patrik Schantz och Patrik Anderson. Klasslirare. Hoppas nu bara att inte Thoren tappar andraplatsen på grund av detta…

City gjorde sin plikt och slog Balrog borta med 9-7. Men det satt långt inne. En ledning med 7-5 tre och en halv minut kvar förbyttes till 7-7 en och en halv minut senare. Då trädde firma Hagenmalm & Lindberg fram och fixade biffen tillsammans. Starkt av City. De får nu hoppas på att Järfälla tvålar dit TT på måndag. Då har dom allt i sina egna händer då de tar emot Sandviken hemma nästa omgång. Fjärdeplatsen hägrar.

Dalen slog Linköping i eftermiddag med 4-3. Snacka om välbehövliga poäng. Och nu möter bottenkonkurrenten Caperio Täby AIK och Falun i de kommande omgångarna. Ser ut att gå vägen för Dalen trots allt.

En kommentar

1. Observer

Såg Thorénmatchen på livesändningen, spelarna verkade nästan lika ointresserade av matchen som dom enerverande kommentatorerna som pratade om allt utom det som hände på plan. Thoréns kan mycket väl torska mot Mora och Järfälla, och då blir dom troligen femma!!