Kval- och slutspelsklart

Så vet vi då vad vi har att vänta framöver. Thorens förlust mot Järfälla gör att dom slipper City. Hade dom kanske gjort ändå då KAIS Mora nog hade fruktat Järfälla mer.

Men Thorens förlust mot Järfälla och därmed missad andraplats innebär ett rätt tufft läge. Nu får Järfälla hemmaplansfördel om det blir tre matcher. Och i serien har det varit helt jämnt. Thoren vann hemma med 7-6 i sudden efter ledning 3-1 .I dagens batalj ledde Järfälla mest hela vägen innan Thoren kom ikapp till 6-6 drygt 4 minuter kvar. Ett ledningsmål igen för Järfällla tvingade Thoren att lyfta Ställ vilket resulterade i två mål till bakåt.

 

Jag förutspår ett helt jämnt och ovisst kval som går över tre matcher. Kanske avgör hemmaplansfördelen i Stockholm..?

Klarar Thoren Järfälla så möter, med all säkerhet, KAIS Mora i omgång två. Ett Mora som även dom har hemmaplansfördel. Verkligen tufft för Thoren.

Är då City helt chanslösa mot KAIS Mora? Nä, det vore väl farligt att påstå, men City har två förluster mot Dalalaget. Cityvinst över tre matcher vore ändå en klar överraskning. Men vi pratar ju om innebandy…

 

Dalens damer gick på en propp då dom valdes av Mora. Hujja..

När övriga val var gjorda så återstod Pixbo för IKSUS del. Två lag med stora problem under säsongen. Dessutom två lag som bytt tränare. För Pixbos del verkar det verkligen ha varit ett lyft och dom har gått som tåget på slutet. För IKSUs del återstår det väl att se om en nygamle tränaren Curt Söderström kan få upp självförtroendet på sina stjärnspelare så att dom kan hitta tillbaka till segermaskinstatusen.

 

Intressanta matcher framöver…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.