Vilket märkligt slutspel…

Vi vet ju att det handlar om innebandy, men ändå. Warberg gör 2-0 på AIK borta i TV-matchen efter dryga minuten. Kul, det här kan bli spännande. Efter dryga 13 minuter står det 6-2 till AIK. Ett sönderläst spelsystem och ett bedrövligt målvaktsspel leder till AIK vinst med 17-3 ! Otroligt.

Pixbo leder med 7-2 i slutet på andra men dryga 5 min kvar står det 7-7. 3 av målen från en av mina favoriter. Den anorektiske snipern Daniel Johnsson. Pixbo avgör dock i sudden. Synd på den matchserien.

Och bäst av allt. Mullsjö knyter upp svansen på storfavoriterna Storvreta på Fyrishov. Vilken skräll och vilket kämpalag. För tredje året i följd verkar Storvreta få slutspelsfrossa. Minns Dalen och Granlo…

På hemmaplan är IKSU bara dryga minuten från att nollas av Pixbo. Var sitter den mentala spärren? Har Curt S nyckeln, frågan är öppen..

 

I helgen fortsätter dramatiken med bl a  kvalet till SSL för Umelagen. Ska vi få uppleva samma dramatik där som i kvällens matcher? Thoren mot Järfälla är först ut och på söndag åker City till Mora för match mot KAIS  (HELT FEL !). Vilka av lagen har bäst koll på nerverna? För nerver blir det i kval och det är ingen klasskillnad mellan lagen i utgångsläget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.