Man får ju skylla sig själv…

Iksu-Pixbo sändes ju på TV4 sport, men jag tänkte att det vore väl roligt att uppleva Iksu och spänningen live i alla fall. Det visade sig vara ett misstag på flera sätt.

Hade läst att det kostade 80:- i inträde. Men på plats visade det sig att det kostade 100 pix. En tjuga hit eller dit OK, spelar väl inte så stor roll. det är mer principen. Sätt ut i annonsen vad det kostar så man slipper läsa det finstilta. Något irriterad köade jag upp på läktaren. Där visade det sig att övre läktaren var avstängd. ”Vi vill att alla ska synas på TV” var förklaringen. Resultatet blev att alla fick klämma in sig där nere. Många på kanterna såg dåligt och det blev ett väldigt knökande i pauserna ut och in med kaffe och korv.

Jag följde Thoren/Tbs spelarnas exempel och flyttade upp i alla fall efter första perioden. Med syrliga kommentarer efter sig av tjejerna som satts att vakta. Har vi nu byggt en hall för 3000 pers låt folk sitta där dom ser!

 

Matchen då? Ja, den kan väl sammanfattas i tre delar. Första halvan kontrollerade Pixbo. Styrde Iksutjejerna på utsidan. Pixbo fick också lätta omställningar och skapade chanser därigenom. Pixbo verkade ha full koll. Efter det att Iksu gått upp i ledning så tog dom över matchen. Helt plötsligt verkade det som om självförtroendet kommit tillbaka. Våg efter våg framåt och Pixbo stod på hälarna. Vid 5-2 och 3 min kvar verkade allt klart och jag vände hemåt. Men,som sagt, innebandy är innebandy. Hörde i trappen att Pixbo reducerade men det var väl ändå inte möjligt? Men jag missade då fas tre. Att Pixbo gick ikapp efter 19.44.

Jag han hem lagom för att se Wibron missa straffen och se Pixbos avgörande mål. Iksu alltså ute i kvarten efter 2 förluster på hemmaplan, jo jo…

Missade alltså ett spännande avgörande. Skulle väl ha stannat hemma. Och det var inte nog med det. I bilen får jag veta att Luleå förlorar hemma mot Växjö och ligger under 2-0 i matcher.

 

Det var inte min kväll…

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.