Kanske var det lika bra…

Det gick inte för Thoren. Och kanske var det lika bra. ”Dom gamla och rutinerade” klev inte fram när det gällde. Framför allt inte i sudden. Hoppet stod till Edholm, Johannesson, Fransson att avgöra. Så borde det inte vara. Det skulle självklart varit Bodén, Jonsson eller Carlbom.

Vilka utmärkte sig då. Ställ förstås, behöver knappt nämnas. Att han tjuvade på första målet må vara förlåtet. Mikael Eriksson fick komma in och gjorde en bra match på backen. Jakob Arvidsson var väl den som höjde sig mest när det gällde, riktigt bra både i jobb och passningar. Roligt efter en seg vår.

 

Om vi ser framåt då. Nästa säsong slipper man kval. Det är serieseger som gäller. Kan Thoren klara det? Jo, och särskilt med de nyförvärv som det glunkas om. Om dom nu fortfarande är intresserade efter kvalmissen… Ska man gå upp nästa år är det nog bra att spela ihop ett hungrigt gäng ett år till i Allsvenskan. Inför det året bör det också avgöras om ”de gamle” verkligen har styrkan och motivationen att sikta på spel i SSL. Om inte, tycker ja att dom ska kliva av redan nu så att Thoren kan plocka in yngre talangfulla spelare redan under det Allsvenska året.

 

Nu tar vi sommarlov !

Ja visst ja, det blir ju VM också. Intressant? Knappast.

2 kommentarer

  1. ?

    Vad då ”slipper kval” och ”serieseger som gäller” ? Var kan man läsa om att det skulle bli ändringar i uppflyttningssystemet nästa säsong då ?

  2. Tv-tittaren

    Tycker att Thoréns gjorde en riktig kämpamatch efter den katastrofstart man fick. Dom ”gamla” rutinerade spelarna kom dock inte upp i normal standard. Arvidsson och Fransson var utan tvekan bäst i Thoréns i denna match. Fransson har fått lite speltid i slutspelet, bara 2 byten i första matchen mot Mora och samma visa i andra matchen, han gjorde 31 mål för Sandåkern i fjolårets allsvenska, så han kan om han får chansen. Ställ som vanligt bra även om 1:a målet såg lite billigt ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.