3-1 till Thoren- se nu till att vinna serien !

Solen skiner in genom fönstret och tempraturen stiger upp över 10 grader. Och vad gör man då? Skriver på en innebandyblogg.. verkar inte riktigt klokt men i alla fall.

Efter Peppe Reinholdts underskrift så ser de ut som om Thoren håller på att vinna värvningskriget mot Dalen. Men det är väl inte avgjort ännu? Flera kort kan dyka upp vartefter. Med Peppe får Thoren tillgång till ännu en mycket kompetent rightare med hemvist på vänsterkanten. Men högerkanten då? Finns det inga bra leftare i landet? Thoren behöver verkligen förstärkning där. Därför vore Jacke Lundmark en drömvärvning. Fick ju inte överdrivet med speltid i den urstarka Falutruppen. Hos Thoren vore det något helt annat. Dessutom så stark i PP att han platsat i Faluns förstauppställning.

 

Och Thoren,nöj inte med en första målsättning som lyder så här:” Först och främst så ska vi ta oss till kvalet”. Nä, vis av erfarenheten i år så är hemmaplansfördel i kvalet mycket avgörande. Så se till att vinna serien! Annars gör troligen hårdsatsande Djurgården det med nyförvärv som Hagert, Edlund och tränare Jäderlund från Caperio Täby. Inte roligt att tänka sig två avgörande matcher i Stockholm nästa vår.

För tidigt väckt fråga? Jo, ni har nog rätt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.