Vad håller Thoren/City på med?

Dalen sköter det bra. Och kollar man exempelvis på seriefavoriten Djurgårdens hemsida så får man hela tiden ta del av uppdateringar om vad som händer inför seriestarten. Djurgården har spelat 5 träningsmatcher redan, alla vinster. Det finns referat och analyser.

Detsamma kan man däremot inte säga när det gäller Thoren/Citys verksamhet. Urdålig för att inte säga obefintlig information. Så, helt plötsligt, får man via twitter veta att man vunnit över OLS med 4-0. Vadå OLS och var då? Nu råkar jag veta att OLS kommer från Uleåborg men ändå. Är Thoren där eller är OLS här?
Fullständigt värdelöst behandlad hemsida ! Inte minst om Thoren vs City. Vilka spelare finns tillgängliga? Hur ser fördelningen ut mellan de båda trupperna? Osv osv.

Är det här en ny policy från den nye gemensamme sportchefen Peter Sjöström. I så fall är det nog tid att tänka om. Fansen kräver att tas på allvar.

En kommentar

  1. Mats

    Jag håller med fullt ut i din kritik mot den totalt obefintliga infon runt lagen. Det finns ju en stor ledarstab runt laget som borde kunna hantera detta. Klubbchef/sportchef borde ta sitt ansvar för att få en lösning snarast. Det är trots allt så att man bygger upp intresse runt lagen numera via hemsidor och sociala medier, men det verkar inte vara nåt som ansvariga inom TTG/Umeå city verkar införsatt i. Inte ens kommande matcher i cuper och serier finns utlagt på hemsidan. Skärpning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.