Tur att VK finns…

Vi har återigen fått en anledning att försvara vår fria press. VKs Mikael Bergstedt har lyckats med att genom nån form av grävande journalistik få fram information om Thoren/City. Eller var det genom pistolhot? Och det var mycket intressant läsning vi fick ta del av.

Thoren/City har då tydligen varit på turné till Finland. Bra har det också gått. Idel vinster för Thoren mot bra motstånd och goda resultat även för City.
Men varför får vi inte följa detta på klubbarnas hemsida? Obegripligt. Nåväl, nu vet vi då vilka av Cityspelarna som gått till Thoren. Däremot inget om Citys trupp.

Och så till den stora nyheten. Johan Alm har anslutit till Thoren. En verklig överraskning och ett jätteviktigt tillskott till Thorens defensiv. Han blir otroligt nyttig i vinter.

Hur blir det nu framöver då? Måste vi även i fortsättningen lita till Bergstedt och hans kollegor på VK eller kan vi förvänta oss nånting på hemsidan? Det kan väl inte gå åt det hållet som i landslagen att man släpper laguppställningarna först en timme före match? Eller i det här fallet trupperna en timme före seriepremiär…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.