Vaknat på fel sida??

Det är möjligt, för att inte säga troligt, att jag vaknat på fel sida. Sömnen vissa nätter är inte så bra. Det beror främst på att en typisk innebandyskada gör sig påmind. Har av och till problem med en baksidalårskada som jag fick för några vintrar sedan när hunden drog ner mig från en snöhög.

Varför är jag då på något vresigt humör. Jo, ett par saker. Scandic Cup må vara en av världens bästa Cuper men vissa skönhetsfläckar visar sig i kommunikationen utåt. Jag menar kunskaperna i stavning av ord i svenska språket. I tisdagens tidning får vi veta att innevarande månad heter Spetember och nu idag så heter sporten Innebnady. Lite väl svagt kanske…
OK, kanske inte så farligt kan tyckas, men ändå. Värre är att jag, trots ivrigt letande, inte lyckats hitta någon info om entrépriser. Vad kostar det att se en match? Och vad kostar Cupkort? De kan väl inte vara så fantastiskt att det är gratis? Sådant vill man naturligtvis veta i förväg. Det ska ju vägas mot Nycirkusfestivalen eller den alltför tidiga julshowen med buffé i mitten på november.

Slut på gnället. Ser verkligen fram emot Cupen där Umeås stoltheter ställs mot Europaelit, mums.

2 kommentarer

  1. Leif Lundberg (inläggsförfattare)

    Tack Eva !
    Verkligen humana priser. Nu kanske man får råd också med en tidig julshow i november-:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.