City ordnade underhållningen

I går kväll gick man från Dalen-Thoren med en lite fadd smak i munnen. Underhållningen var klen och spänningen obefintlig.
Kvällens match mellan City och Grasshoppers blev desto trevligare. Grasshoppers kom till spel med bl.a. två världsspelare i form av Kim Nilsson och Erik Björk. City verkade inte bry sig så mycket om det utan började matchen helt respektlöst. Det ledde, om än turligt, till en ledning på 3-1 efter 7 minuter. Naturligtvis så vaknade gräshopporna och tog över både matchen och målprotokollet. Ställningen var 8-4 inför sista perioden och det kändes väl väntat att Grasshoppers skulle ha kört slut på City vid det laget. Men icke. City gjorde en charmant och kämpastark sista period och vann den rättvist med 4-2. Mycket strongt gjort. Just kämpandet och intensiteten imponerade hos City. Dessutom visade man upp ett antal nyförvärv som tog för sig rejält. Fastnade mest för den nye banken nummer 10. Smart och rejält spel från honom.

Det förfaller nästan otroligt att man ska behöva kalla en spelare med nummer istället för namn. City ställde än en gång upp i de urtvättade och bleka kortärmade pyjamaströjorna som vi är allt för less att se. Nog är det väl dags att skaffa nya matchtröjor med rätt namn på ! Gärna riktigt neonskrikande. Inte minst för att kunna tas på allvar av motståndarna i Allsvenskan. Eller går alla pengar i samarbetet Thoren/City bara åt ett håll? Skärpning !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.