Nog såg det trögt ut länge…

Dagens match mellan Thoren och TT var den första för mig denna säsong. Hela första perioden och en bit in i andra så tänkte jag: Är inte toppen i Allsvenskan bättre än så här. Dåligt tempo, segt och med många tappade bollar. Avsluten inte heller av nån högre klass.
Men så hände det. Efter drygt halva matchen reducerar Thoren till 1-2 och matchen tar fart. Blir rätt underhållande faktiskt. Trots 1-3 i början på tredje så trummar Thoren på. Ett antal öppna lägen missas där man redan räknat in målet. Men så småningom så går bolluslingen in i alla fall. Och det inte mindre än tre gånger dessutom. 4-3 till Thoren efter två mål av Calle Carlbom. Det ser ljust ut. Men TT lyckas trycka in en kvittering i spel 6 mot 5 ca 1 min kvar.

Här får man hjärtat i halsgropen när Emil Johansson 23 sekunder kvar väljer att söka ett uppspel på kanten. Otroligt av en sån rutinerad back. Passet bröts och följden blev ett ribbskott för TT med sekunder kvar. Emil blev förresten dubbelt olycklig genom att dra på sig en tvåa en bit in så sudden. TT avgör då i PPt.

Nja, nog har Thoren mycket att bevisa. Dessutom har dom släppt ledningar på slutet i två matcher nu, illavarslande.
Spelarna då? Jo, Ställ gör många kvalificerade räddningar denna match. Av utespelarna glänser väl ingen speciell. Inte ens comebackande Carlbom. Men kolla i matchprotokollet. Jodå, två mål förstås från hans klubba, typiskt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.