Säg den glädje som varar…

Efter VM-uppehållet så var seriespelet igång igen igår. Det skulle bli intressant att se hur uppehållet påverkat lagen. Sammanhållen träning och skadade spelare som var tillbaka pratades det om.
För Thorens del har ju försvarsspelet krånglat. Men ett kvitto på att man var på rätt väg gav ju träningsmatchen mot ett decimerat Dalen då Thoren bara släppte in ett mål. I gårdagens match mot tippade seriesegraren Djurgården såg det länge bra ut. Ledning med 5-4 efter två perioder. Men sedan sket det sig. 0-3 i slutperioden ledde till förlust och återigen nära snittet på insläppta mål, 7 st. Detta trots att Ställ knep två straffar. Såg väl inte så bra ut heller att släppa in ett mål efter 2 sekunder i box. Nya tag efter jul…

Dalen kämpade på nere i Mullsjö och hade tagit upp tvåmålsunderläge inför tredje. Sket sig där också och förlust med 2-6 efter några enkla Mullsjömål i slutet när Dalen jagade poäng.

Till råga på allt så torskade IKSU på hemmaplan mot bottenlaget Uppsala. I en match där IKSU aldrig var i ledningen utan ständigt fick jaga. Svårt att begripa vad som pågår i laget.

Förlorar nu Dalens damer i dag mot absoluta bottenlaget Karlstad så är det sammantaget en av Innebandyhuvudstadens värsta helger. Men vinner dom så går dom till julvila tre poäng före IKSU..

God Jul !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.