Lounge Time

Dag 10 – That old feeling (alt. When I fall…)

Det myckna ätandet har nu skördat sitt första offer. Tid: Långfredagen 10 April, Skådeplats: Fiskrestaurangen Café de Art, Publik: ca 50 gäster.

Allt börjar enligt schema. Men, ungefär 25 minuter in i programmet händer det som inte får hända. Till sluttonerna i den lugna och stämningsfulla Smile, brakar plötsligt Pär i golvet. Barstolen fullkomligt exploderade. Daniel, som inte hann uppfatta själva händelseförloppet beskrev i efterhand det inträffande på följande sätt: ’Han försvann på en synkop och dök inte upp igen. Många var de gäster som satt den nygratinerarde hummern i halsen,

Den jakarandprydda stolen har nu burit sin sista gäst. Om den återuppstår till söndagens spelning återstår att se, men redan imorgon får vi en chans till. Restaurangen skall ha sin årliga galamiddag. Vi bävar och håller tummarna…

På återhörande!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.