”Helt andra förutsättningar i år”

Linus Boström var tillfreds med säsongspremiären mot Boden. Ett mål och ett assist blev hans statistiska facit i matchen. Och hans förväntningar på laget i fortsättningen av den här säsongen är minst sagt höga.

– Vi har helt andra förutsättningar i år än förra året, sa han till bloggen några minuter efter slutsignalen mot Boden

Kan du förklara?

– Vi har bättre spelare i år och det är bra karaktär på spelarna. Där har Blixt (Jimmy) jobbat riktigt bra.

– I år har vi en bra stomme med spelare från Löven som alla har samma mål och de spelare som kommit in utifrån drar helt åt samma håll. Det är sådana karaktärer som jag vill jobba med, och så var det inte förra året. Jag är helt övertygad om att vi kommer gå bättre i år än förra året. 

Ett härligt uttalande av Boström, som skötte sig mycket bra med radarpartern Joakim Vikström och Jens Ledin i matchen mot Boden.

Mer om matchen på bloggen i morgon.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Daniel

    Det är exakt kommentarer som denna som gör mig som supporter väldigt glad. Spelare som tror och jobbar för löven och inte för en lönecheck. Jag personligen tror på årets satsning och där har vi Johan Björk att tacka. Klubben har nu de förutsättningar som krävs för att påbörja satsningen att ta sig tillbaka till Allsvenskan i första hand.

    Är så ohyggligt nöjd att många av fjolårets lönearbetare inte är kvar i årets upplaga. Vidare tror jag att gamla supporters börjar söka sig tillbaka trots division 1 spel. Man börjar se ett lag igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.