Quist: ”Tycker synd om de som betalade för att se det här”

Björklövens insats mot Kalix Ungdom går inte till historien som en välspelad och bra hockeymatch. Det tycker både bloggen och William Quist.

– Det var en skitdåligt match. Jag tycker synd om de som betalade för att se det här. Jag hoppas att de flesta som var här kom in gratis, sa han efter matchen och fortsatte.

– Som jag har förstått det var många åskådare nöjda med matchen mot Piteå och det lockade säkert några andra att se matchen i dag. Då var det ju synd att vi gjorde en sån här match i dag. 

Så här summerar Quist matchen:

– Vi spelade slarvigt och hade dåligt tempo och kan endast vara glada för att vi fick med oss tre poäng.

Bloggens kommentar:

En väldigt konstig tillställning. Det kan bara bli bättre än så här. Redan efter bara några minuter kändes det som att Löven tappade greppet om matchen, slarvade allmänt och släppte tankarna om strukturerade anfall och bara körde på i stället. Jag tyckte att det var för nonchalant under många stunder och så får det inte vara om man siktar på uppflyttning. Jag hade hoppats på en rejäl överkörning i dag, vilket Löven ska klara av mot Kalix (inget illa menat). Även om man möter ett av seriens mindre bra lag ska man gå in med inställningen att det är en seriefinal och gå in 100% i varje situation. Fuskar man med det redan nu kanske man börjar fuska med det även sen när matcherna börjar gälla mer. Om inte annat så har man missat ett bra matchtillfälle att spela ihop laget.

Som sagt, det kan bara bli bättre på fredag mot Teg.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Lövenbloggaren

    Inget ont om din matchsummering. Matchen gladde få, men tog du någonsin in den faktorn att isen var massakerad av idel, adel elitseriekonståkare? Att lira på den is som erbjöds idag är som att köra efter E4:an på naggad linjering. Man undviker i största mån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.