Underhållning på hög nivå

Ikväll var det riktigt roligt att se löven. Bra fart och intensitet, bra pp och sen inte minst känslor.

Kiruna blev frustrerade och Johan Jarl var den första som fick känna på det. Det var ett riktigt överfall från Viktor Esseryd på Jarl i andra perioden. Jarl uttalde en del ord som inte passar i tidningen när dom båda fördes mot utvisningsbåset.

Esseryd verkar vara en riktig Jämtin. Han drog på sig sitt tredje matchstraff i år senare i matchen då han gav sig på Jens Ledin bakifrån. Ledin stod upp bra i fighten mot Esseryd. Skulle säga att han vann på domarpoäng.

Sen har vi matchens avsoluta höjdpunkter, bortsett från tre pp-mål och ett sh-mål, vilket jag anser vara utrustningsstölderna. Det började med att Tylor Michel tappade sin klubba och Joakim Rova plockade upp den och knäckte den mot knäet. Tylor vandrade sedan över till Kirunas bås, plockade upp en klubba och knäckte den.

– There has got to be some justice. You can not allow whatever, sa han efter matchen.

Klubbchef Johan Engman uttryclte det såhär på sin blogg:

Klar vinst mot Kiruna där Kirunabåset både bröt av klubbor & stal handskar .

Verkar vara den vinnande taktiken !

Behöver ni låna material så kan ni höra av er ;-)

Hanskstöld? Ja det var när Ledin stod och slogs vid Kirunas bås som materialaren snodde åt sig Ledins hanske och inte ville ge tillbaka den. Men det kan vara djävligt kallt om vintern  i Kiruna så jag förstår honom. Det är aldrig fel med ett par extra handskar….

Wirtala var ändå ganska lugn över det hela.

– Förutom överfallet på Johan så såg jag inget av det hela. Där förstår jag Johan att han var upprörd. Sen angående det andra så förstår jag Kiruna. Jag skulle också vara frustrerad om jag rest 63 mil och gick mot förlust 1-5, sa Wirtala.

Vill ni läsa mer om matchen så rekomenderar jag artiklarna på vk.se.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.