Hårdträning hela vägen till playoff!!

Det känns skönt att höstserien är avklarad. Visseligen väntar storheter som Kovland och Örnsköldsvik i Januari men nu slipper vi Kalix, Clemensnäs m.fl.

Som kollega Otterhall skrev i liverapporteringen:

– Förhoppningsis den sista matchen i Dvision 1 A någonsin för Björklöven

Hur tänker då Löven inför allettan. Jag frågade Wirtala och Tylor:

– Vi har inte kunnat träna hårt på någon vecka på grund av matcherna så nu blir det hårdträning och vi ska försöka ligga på hårt på träningarna ända fram till att playoff startar, sa Wirtala.

– Jag vill inte vara för elak mot lag i den här serien men det ska bli roligt att få möte fler lag som försöker spela hockey. Om dom nya lagen nu gör det, sa Tylor.

* * *

Tillbaka till Otterhalls liverapport.

För den som missade liven eller rent ut av var på plats i går så var det stor underållning i liven. Gå in på vk.se och skrolla ned en bit så hittar ni den.

Kortfattat: Signaturen "A" satt och spydde galla på Löven och ett antal andra slog tillbaka mot honom. Pajkastning på internet när det är som bäst.

Underhållningen på isen i går ja den var så där. Macke Lundberg satte dock ett gruvligt snyggt 6-2 mål rakt upp i x:et. Som jag skrev i tidningarna(VK/VF), en dag på jobbet.

Missade ni det i tidningen så var William Quist febersjuk. Det var därför han vilade och inget annat.

* * *

Björklöven har hela hösten pratat om att dom letar efter en eller två nya backar. Lite märkligt att dom inte hittat någon än. Det tar ju lite tid att komma in i laget och man vill inte förstöra gruppdynamiken med att ta in för många för sent.

Blixt pratar om att det inte är någon brådska utan att Löven letar efter kvalittet först och främst och inte bara någon som fyller ut truppen.

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.