Nu börjar nästa transportsträcka – eller?

I videoklippet inför allettan pratar Håkan Wirtala om att allettan kommer stå mellan fem lag, Asplöven, Kiruna, Piteå, Östersund och Björklöven. Lite väl snällt uttalanda kan man tycka, för redan efter 3-4 omgångar kommer det nog stå ganska klart att det bara är ett lag (Asplöven) som kan utmana Björklöven om seriesegern i allettan.

Samtidigt är det helt rätt att vara ödmjuk. Tar man inte varje enskild uppgift på allvar kommer det straffa sig hårt när serien summeras. Björklöven har kapaciteten och möjligheten att vinna samtliga matcher i allettan, då ska man också gå in för att göra det.

En seger i allettan innebär spel direkt i playoff 3, samt att man får dra fördelen av två matcher på hemmaplan. Det är där Björklöven ska vara. Då finns stora chanser till kvalserien.

I eftermiddag spelar Löven borta mot Kiruna. Vi direktrapporterar här på vk.se.

***

Har inte hunnit skriva något efter Karl-Johan Lundströms elitseriematch med Modo. Jag såg delar av matchen och K-J skötte sig väldigt bra. Bortsett från att han olyckligtvis snubblade framför mål i spel fyra mot fem, vilket ledde till en farlig målchans. Nej, han spelade drygt 11 minuter, spelade 0-0 och fick faktiskt en trea i betyg i Expressen. Mycket bra.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.