Lördagens omgång

Under lördagen spelas en komplett omgång i allettan norra. Löven tar emot Örnsköldsvik och förutom den matchen spelas ytterligare tre. Tänkte kika lite på hela omgången.

Kiruna-Sollefteå

En tveklös etta. Kiruna är riktigt bra och i dagsläget verkar det nästan som att Kiruna är hetare än till och med Asplöven. Sollefteå har inlett serien med två förluster, mot Kovland och Östersund. 

Tips: 6-1

Asplöven-Östersund

Omgångens mest intressanta match. Asplöven är pressade att vinna för att inte halka efter, men Östersund har inlett serien med besked och lär kunna ge Haparandalaget en rejäl match. Asplövens 1-4 hemma mot Piteå imponerade inte, men vi vet också att b-seriens lag troligen är lite sämre än a-seriens. Östersund har också en väldigt lång resa, så viss fördel till Asplöven.

Tips: 4-2

Piteå-Kovland

Båda lagen står inför matchen på tre poäng, en seger och en förlust. Piteå vann som sagt borta mot Asplöven, men följde upp det med en hemmaförlust mot Kiruna. Kovland har besegrat Sollefteå, men fått stryk av Örnsköldsvik. Om Piteå gör sitt vinner de matchen.

Tips: 5-2

Björklöven-Örnsköldsvik

En minst lika säker etta som i Kiruna-Sollefteå matchen. Björklöven är överlägsna i den här serien och ska vinna den här matchen enkelt. Marcus Lundberg är fortfarande sjuk och vissa frågetecken även för Johan Jarl som hade feber under fredagen. Backarna Daniel Wågström och Niko Tuhkanen debuterar.

Tips: 7-1

Vad tror ni?

***

Kan spoila att det i lördagens pappers-VK går att läsa en intervju med Jens "Doktorn" Persson.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.