Det kan hända grejer nu

Har suttit och skrivit till tidningarna hela kvällen så har inte hunnit med bloggen. Hur som helst så ringde jag upp sportchefen Jimmy Blixt strax efter slutsignalen och han var inte direkt munter över de resultat som hans lag presterat i helgen.

Det kommer ni att kunna läsa mer om i både VK och VF, men Blixtcitatet "ingen sitter säkert" kan jag bjuda på redan nu.

Jag skulle inte bli förvånad om det händer något i veckan, innan transferfönstret stänger. Åtminstone tolkar jag Blixts "Ingen sitter säkert"-citat på det viset.

Om det sedan är på ledar-, eller spelarfronten, det är en annan femma.

Att ta noll poäng mot Sollefteå och Östersund håller inte. Det spelar ingen roll att man är överlägsna mot Östersund om man inte vinner. Det är poängen som räknas i slutändan.

Vad tycker ni att Löven ska göra i detta läge?

Etiketter: ,

10 kommentarer

  1. Jönssonligan

    John Slettvoll är tillfrågad av styrelsens sportutskott. Tar över innan piteå hemma till kommande helg. Fansens kelgris kommer hem.
    Wirtala kommer vara kvar som ass-coach!
    ska även vara en center på g in. Från Slovakien

  2. Rille

    VISA HJÄRTA! Detta är för dåligt. Vi har inte spetsen, saknar en ledande center / målskytt. Men spelar vi så här så hjälper det inte ändå. Är Wirtala för ”mysig” i båset eller? Det är nu vi ska vara på topp. Ryck upp er för h-vete!

  3. Daniel

    Jag tror på laget. Inga panik värvningar som i fjol.Jag hade varit mer orolig om man inte skapat chanser och förlorat.Jobbar dom hårt så kommer målen.

  4. Steve

    Björklöven har en nuvarande scoring efficiency på 7,11 procent. Det krävs en sniper som går att lita på, en sådan spelare skulle dessutom ge övriga spelare ett lugn som innebär islossning!

  5. Patric

    Det är bara hoppas att Slettvoll ställer upp…har tyckt redan från början att Wirtala är för mesig..tycker ändå att det är märkligt med dagens björklöven,det är inte bara denna säsong,dom skjuter och skjuter och det är nära och nära,så var det förra säsongen oxå…och på pappret ganska bra spelare,övertygar före jul men sedan låser sig allt i allettan..det måste bero på nånting och sedan är det ju bra att satsa på hemvändare och få kontinuitet och allt det där, men jag tycker det beror på vad man får hem,tycker inte det räcker med att ”oj han har ju spelat i LÖVEN förr så han tar vi hem….var är Ledin,Palmebjörk och dom s.k. stjärnspelarna nu…dom räcker ju inte ens till mot Sollefteå & Östersund inget ont om dom lagen men i min värld så ska Löven med det laget slå dom alla dar i veckan annars är nått Jä.ligt fel….Nä in med slettvoll så ska ni se att han får fart på dom s.k. stjärnorna…

  6. Support i Syd

    Inte vet jag vad Löven ska göra i detta läge, vinna nästa match till och börja med kanske???
    Rakare spel mot mål, fler slagskott från blå, mera fysiskt spel inte fa* vet ja men nåt måste ändras!
    Inte ett år till i div.1
    Jävligt tungt just nu, men vi måste se framåt och tro att det fixar sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.