Precis vad Löven behövde

En match med galet stöd från fansen och ett motstånd av lite sämre klass. Det var precis vad Björklöven behövde för att bygga upp det självförtroende som varit raserat de senaste veckorna.

I dag ägde man matchen från början till slut och satte puckarna som man tidigare har missat. William Quist är ju ett praktexempel på det. Jag vet inte hur många frilägen jag sett karln missa, men i dag så var det inget snack när Quist fick fri gata. 

Det är inte lätt att vara Björklövare, vare sig man är spelare, tränare eller supporter. Alla vill bara uppåt i seriesystemet och då blir det press och stress som gör att man ibland inte kan prestera på toppnivå. I dag syntes inget av det. I dag var det lätt att vara Björklövare. Fansen var glada och ägde Skyttishallen från första nedsläpp till sista slutsignal. Bland spelarna kunde man också urskilja en glädje, äntligen släppte det framför mål. Tveksamheterna från Sollefteå var bortspolade. Löven spelade rakt, intensivt och visade vilket lag som hör hemma på högre nivåer.

Jag tror fortfarande att vi går en ljus vår till mötes. Nästa hinder att avklara är Kovland borta i morgon.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Joel

    Tack för din positiva ton i inlägget, har varit alltför mkt negativt prat om insatserna från olika håll under en tid nu, skönt att höra att det finns nån som tror att det ser ljust ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.