I dag tar vi nya tag

Björklövens allettanresa fortsätter i dag till Kovland, där ytterligare tre poäng ska försöka bärgas. Tuggar laget på som i går ska det inte vara några större problem, men det handlar så klart om att kliva in med rätt inställning på isen, precis som man gjorde i går.

Serien börjar närma sig slutet vilket innebär att alla matcher blir än mer intressanta. I dag spelas till exempel Sollefteå-Kiruna, en match av största betydelse. Om Kiruna vinner den matchen så talar mycket för att laget inte tappar fler poäng, bortsett från seriens absolut sista omgång som spelas mellan just Björklöven och Kiruna i Umeå. Och visar det sig så att Kiruna vinner i dag, samt de övriga matcherna fram till slutomgången, så kan Björklöven som bäst (vid vinst i alla kommande matcher) sluta på samma poäng som Kiruna. Därför bör samtliga Lövenfans hålla lite extra på Sollefteå i eftermiddag.

För övrigt så har jag fortfarande inte riktigt förstått var Kovland ligger, men förhoppningsvis hittar jag dit och kan leverera någon slags liverapportering från matchen. Back to the road again!

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. erka

    Har lite funderingar angående PP, verkar ju funka sådär bra just nu, Tukhanen verkar ju va bra på att hålla i pucken. Skulle gärna se han på bli istället för K-J på den platsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.