Tillbaka i det grå

Gårdagen i Örnsköldsvik var tydligen glömd i dag i Kovland. Björklöven gjorde en mindre bra insats vilket också slutade med ett mindre trevligt resultat.

Jag har för mycket att göra till tidningarna plus att jag måste köra hem någon gång så vänta er inget på bloggen på ett tag. I morgon kommer någon slags analys. 

Etiketter: , ,

5 kommentarer

 1. patric

  Ja…jag saknar ord,det blev tyvärr inte den islossning som vi hoppades på…men som jag ser det måste det vara nått annat fel i klubben än bara att spelet låst sig, för så dåligt kan jag inte komma ihåg att jag sett löven presterat..kan tyvärr inte komma ifrån att det är pinsamt att vara löven-supporter,trodde med detta lag skulle dom lätt ta sig till Kvalserien och sedan med lite tur ta sig upp….Nä nått måste hända…alla gnäller att löven inte har nån sniper men det har dom..titta bara på tex Palmebjörk..han var Kung i sundsvall men när han kommer till Löven så blir han en medelmåtta..så det måste sitta i klubben..BYT TRÄNARE HAR JAG TYCKT HELA TIDEN men om det hjälper vet jag inte men nått måste göras,,tänk om Löven spelade lika bra som eran BLOGG är, då vore dom snart tillbaka i allsvenskan……

 2. matte

  Allvarligt. Kan dom inte kicka Wirtala nu eller vad är det som skall till för att detta skall ske. Han är den som bär det yttersta ansvaret för det som sker på planen. De spelar ingen roll hur bra spelare löven än skaffar. har man inte n kompetent tränare så fungerar det inte ändå. Jag är så grymt jäkla besviken så det finns inte. För att väcka laget så måste Wirtala ta sitt ansvar och kliva åt sidan. Har jag fel? Vad tycker ni andra?

 3. Merkurius

  ”Vi andra” (i detta fall jag) tycker att vi ska fortsätta precis som vanligt, och inte kicka någon.

  Må så vara att allt just nu går kasst, men det enda som jag just nu anser är sämre är att vi blir ”Malmö 2”, och börjar värva hej vilt, byta tränare i snitt mer än en gång per säsong och allmänt skaffa oss sämre rykte på alla sätt…

  Målet har (på förhand) aldrig varit att gå upp i år, även om man alltid har drömt och hoppats på det. Man har knutit upp nykelspelarna på mer än ett år, och jobbar med många juniorer. Låt laget vara och inse att gräset in är grönare på andra sidan.

  Tack och hej, slut å gnäll, även om ja ä bitter…

 4. Cannes

  Merkurius har rätt! Nu gäller det att sitta stilla i båten och lita på redan tagna LÅNGSIKTIGA beslut, även om båten gungar rejält nu. Kolla Skellefteå de missade ju elitserien flera år i rad även fast de hade en vass trupp…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.