On the road again

Skönt att det inte har snöat så mycket i natt då man ska ut på vägen. Skämt å sido. Det känns som att det är dags att hoppa in i bilen om man ska ta sig fram i tid för att kunna leverera en direktrapportering till er. Så, vi ses i Haparanda!

En kort kommentar kring kvällens match:

Asplöven känns betydligt starkare än under hösten, även om man har åkt på vissa oväntade förluster i allettan. Jag håller Asplöven som favoriter i kväll. Björklöven får slå ur underläge, vilket i sig inte behöver vara negativt. Därför kan det egentligen gå hur som helst.

På sätt och vis håller jag med Håkan Wirtala. I videointervjun (länk här) säger han att han tror att det kan finnas en fördel i att redan nu får spela matcher som gäller någonting. Glider man igenom allettan och sedan kommer till playoff där det verkligen är liv eller död kan det vara skönt att ha haft några sådana matcher i ryggen redan.

Kvällens lag enligt bjorkloven.com:

 

Målvakter:

Petter Sandström(Daniel Wälitalo)

Backar:
Russ Moyer – Jesper Ericson
Karl-Johan Lundström – Isak Ahrling
Niko Tuhkanen – Martin Johansson
Oscar Molin

Forwards:

Linus Boström – Johan Jarl – Joakim Vikström
Jens Persson – Marcus Lundberg – Jon Palmebjörk
Zebastian Possler – Jens Ledin – Tylor Michel
Niklas Granberg – Oscar Persson – Nicklas Johansson 

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. patric

    Kanon….du gör alltid ett bra jobb när du ger oss matcherna..man har ju fått tillbaka hoppet efter helgens matcher…men som du säger Asplöven borta är ingen lätt match..vi kan bara hoppas….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.