Mot Olofström

Mitt i Mr. X-hysterin är det ju faktiskt läge att ändra fokus för i morgon spelas årets hittills viktigaste match. Vinner Björklöven i morgon i Olofström är vägen till kvalserien mer eller mindre en öppen gata.

Olofström borta kommer bli en oerhört tuff uppgift, men långt, långt i från omöjlig. Björklöven har visat upp en suverän form de senaste matcherna och att ha en utklassning mot Kiruna, samt en historisk vändning mot Asplöven i bagaget är naturligtvis väldigt, väldigt stärkande.

Morgondagens match kan förmodligen gå hur som helst, men oavsett utgång i just den matchen så är ju det hela en öppen historia. Jag minns i fjol… Björklöven hade inte en chans i Nybro (som jag minns det, satt mest och försökte få någon internetanslutning för att rapportera matchhändelserna), men hemma vann man båda matcherna efter två riktigt starka insatser. 

Men förstå så mycket som skulle vara tjänat om man lyckades vinna i morgon och då kunna slippa här "måste-vinna-situationen" sen i helgen. Jag tror helt ärligt på Björklövenseger redan i morgon. Som sagt, Lövens defensiv har varit riktigt stark och borde kunna stå emot hyfsat mot Olofströmforwardsen. Olofströms försvar å sin sida ska ju inte hålla världsklass, så lyckas Löven väl få hål på den finns nog chansen att man kan göra några pytsar.

På återseende i morgon. Jag ska försöka hålla er uppdaterade så gott det går under resandet. Annars ses vi i Stålhallen i morgon kväll.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.