Nedräkningen…

I skrivande stund återstår knappt fem timmar innan nedsläppet mellan Björköven och Olofström i eftermiddag. Det är playoff två, match två som gäller och vid Björklövenseger är laget som sagt klart för playoff tre.

Vad kan vi vänta oss i dag? Jag tror att Björklöven kommer försöka gå ut och ta tag i det hela på en gång. Sätta hög press och bara köra på för att helt enkelt göra den här historien kort. Olofström i sin tur måste ju vinna och kommer spela offensivt, så det är klart att om Löven kan vara lite kyliga så kommer fina kontringslägen att uppstå.

Från läktarhåll lär det här bli den bästa matchen hittills i år. Det är ett helt sjukt drag kring Björklöven nu. Över 3500 borde det bli kan man tycka. Kanske rent utan 4000? Hur som helst kommer det låta som fullsatt och Olofströmspelarna kommer få uppleva något de förmodligen inte direkt är vana med.

Viktor Ekeståhl-Jonsson och Isak Ahrling spelar förresten med J20 i dag i deras viktiga match borta mot Leksand. Borde innebära att både William Quist och Jesper Ericson är med mot Olofström.

Jo just det. Om någon där ute av någon anledning inte är i Umeå Arena i kväll så går matchen att följa även här: http://nick.vk.se/live/?id=377&fb

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.