Revanschlusten kan få Quist att stanna

William Quist kom till Björklöven inför förra säsongen med ett mål – att ta Löven till allsvenskan.

– Jag tackade nej till allsvenska klubbar för att spela med Löven och försöka vara med och hjälpa laget upp tillbaka till allsvenskan. Nu gick vi inte upp och det känns jävligt tråkigt, säger han.

Quist är fortfarande kvar i Umeå, han umgås med lagkamraterna och åker snart till Åre med övriga Lövenspelare.

– Vi umgås varje dag många av grabbarna. Det är verkligen en unik grupp där alla umgås med varandra hela tiden. Nu far vi till Åre nästa vecka till exempel. Tanken var att ta den resan efter kvalserien, men när det nu blev som det blev så blir det nu i stället.

Åker du slalom eller snowboard?

– Jag åkte väldigt mycket när jag var mindre, från åtta till femton års ålder. Sedan blev det så mycket hockey så nu har jag inte åkt alls på sju år. Innan var jag duktig både på skidor och snowboard, men nu tror jag att det blir skidor.

Dina framtidstankar?

– Jag är kvar i Umeå en bit in i april, sedan åker jag hem för att träffa kompisar, spela golf och sånt. Man kan ju inte spela golf här uppe. (Vilket man dock kan..)

– Sedan får vi se hur det blir med hockeyn. Man vet aldrig när det blir klart. Jag kan skriva på för ett lag i morgon eller om fyra månader. Det handlar om att rätt tillfälle måste dyka upp.

Finns chansen att du stannar i Björklöven?

– Det gör det absolut. Jag har trivts jättebra även om det gick som det gick. Vi gick inte upp plus att min säsong förstördes efter jul på grund av skada. Det är inte omöjligt att jag ger Löven en chans till, som en revansch.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. erikkk

    Om nu löven vill upp nästa år så är ju quist en av dom som måste övertalas att skriva på nytt kontrakt.

  2. Daniel

    Jag kan hålla med om att Quist ska Löven behålla Han är en riktig framtids man inom svensk hockey

  3. Mr. P

    Dålig uppdatering här. Finns det verkligen ingenting att skriva om Björklöven för tillfället? I doubt it. Även om föreningen inte säger så mycket utåt (än) ska det väl gå att gräva fram ett och annat, t.ex. som det här med Westerling? Kämpa på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.