Lugnet före stormen del 2

I dag kan vi nog vänta oss någon form av nyhet. Har fått tydliga indikationer på att både ett nyförvärv och någon kontraktsförlängning kan komma att presenteras.

Vet du mer? Kontakta mig på [email protected]

Etiketter:

6 kommentarer

  1. löwe

    Otterhall :Har du hört från Blixt ang om spelarna ? Och blir det idag tror du?

    Väntar väntar väntar…:)

  2. Emanuel Otterhall

    Svar till löwe (2012-05-09 16:09)
    Jag har tyvärr inte fått tag på Blixt själv i dag, men jag kan säga som så att jag har en bra förstahandskälla som sa att det kan komma något i dag. Än är inte dagen slut och jag fortsätter att jaga Blixt.

  3. Emanuel Otterhall

    Svar till löwe (2012-05-09 18:09)
    Tylor känns inte helt avskriven nej. Dock så tror jag att man vill vänta och se vad det finns för andra alternativ att fylla icke eu-platsen med innan man ger Tylor ett kontrakt. För det är ju så, kommer Tylor, så är icke eu-kvoten fylld. Dock bör sägas att jag tycker att Tylor är en mycket bra spelare och bidrar med flera egenskaper som laget behöver.

    Sedan tror jag att lirare som Ekeståhl-Jonsson, Petter Sandström och Marcus Evertsson kritar på snart. Evertsson lånas ut till Teg om inget annat hinner hända.

    Utifrån är det svårt att säga vad jag tror kommer in. Skulle man lyckas ro i land en spelare som Christoffer Norgren vore det ju guld, men det är rena spekulationer från min sida även om det inte är helt orimligt. Jag tror varken att Anders Söderberg eller att Johan Forsberg (som det ryktats om) kommer till Löven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.