Hockeyn avgör Perssons framtid

Ringde upp Jens Persson under dagen. Som ni kanske redan läst på Eriks Hockeyhörna så hade han ett möte med Jimmy Blixt för ett par veckor sedan.

Ännu har inget hänt sedan dess.

– Nej, jag har inte hört något sedan dess, men jag spelar gärna i Löven den kommande säsongen. Vi måste bara hitta en lösning som funkar.

Mycket snack har gått kring Perssons läkarstudier och hur dessa påverkar hans hockeyspelande.

– Går allt enligt planen så tar jag min examen efter jul, säger han.

Och sedan är det AT-tjänst som gäller?

– Det beror på. Spelar jag hockey så får jag skjuta upp AT-tjänsten på obestämd tid. Blir det inte hockey hoppas jag få göra den till våren.

Att det inte händer så mycket kring Persson just nu har med hans studier att göra.

– Jag har en sluttenta i dagarna och en redovisning i dag (läs i eftermiddags) så det är mycket fokus på skolan just nu.

 

Bloggkommentar: Visst känns det som att Jens Persson kommer fortsätta i Löven ytterligare en säsong. Han bidrar med väldigt mycket på isen och är en bra kille utanför. I dagens läge skulle han vara en av lagets absolut bästa centrar. Jag tippar på att det blir klart relativt snart efter att skolan lugnat ned sig.

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Tww

    Antar att du följer eriks hockeyhörna på twitter? Stubinen till årtusendets bomb är tydligen tänd. Spelar Mats Kalla in en ny reklam eller vad är det frågan om? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.