Färdigbloggat

Är nu tillbaka från semestern, men det här blir mitt sista inlägg på denna blogg. Mitt kontrakt på VK går ut sista augusti och kommer inte att förlängas. Därför känns det ovärt att köra igång bloggen igen för att stänga ned den om tre veckor. 

Jag kommer säkerligen finnas kvar på ett hörn med diverse liverapporter och dylikt, men för er som vill läsa bloggar får jag helt enkelt hänvisa till Eriks Hockeyhörna eller Löven4ever.

Under förra säsongen fick jag mycket tid och utrymme till att följa Björklöven vilket var enormt kul. Tack till er alla som varit med under resans gång. Förhoppningsvis blir det allsvenskan snart igen.

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. M

    Tråkigt med kontraktet. Dock är det obegripligt att som faktiskt skett Journalistförbundet med mössan i hand accepterat att kontrakt istället för vanliga hederliga tillsvidareanställningar, strejk hade varit rimligare, fram för militanta medlemsstyrda fackföreningar utan pampar.

  2. Johan

    Tack för ett bra jobb och tråkigt att det stannar här. Är det så att VKs ledning inte vill satsa på lövenbloggen i framtiden så finner jag det ytterst märkligt. Bloggen har ju toppat lästoppen var och var enda dag (och förvånande nog) året om, även utanför säsongen.

  3. Clabbe

    Trist, mycket trist. Läser ju bloggen varje dag 🙁 hopas och tror dock att vi tar steget upp denna säsong och då borde mediautrymmet öka? Tack för en läsvärd, ständigt uppdaterad och engagerad blogg. På återseende!

  4. janne

    Instämmer med M!

    Facket av idag är fullständigt värdelöst och helt i händerna på direktörer och ministrar. Själv hann jag vara med i två journaliststrejker då SJF fortfarande tyckte att medlemmarnas rättmätiga krav var nåt positivt att ägna sig åt.

    Tack ändå för bloggen, det skrivs alldeles för lite om Björklöven som är det enda intressanta med Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.