Det var väl för väl

Det blir ingen domarstrejk och det känns riktigt bra.

När det ända inte var förbundet som skulle betala domarna har jag svårt att se varför dom skulle låta det gå till strejk. Det är väl en sak mellan klubbarna och domarna i slutändan. Nu verkar konflikten varit mellan förbundet och domarna.

Det här meddelandet damp ned under eftermiddagen.

“Svenska Ishockeyförbundet och Svenska Förbundsdomarföreningen, SFDF, har i dag, tisdag, gjort en överenskommelse som båda parter är nöjda med. Uppgörelsen är positiv i ett framtida samarbete. Detta betyder också att alla matcher kommer att spelas som planerat under onsdagen”.

Därför kan vi nu utgå ifrån att Tegs match i morgon och Björklövenhs match på lördag blir spelad med ordinarie domare.

Att det blev så stora svängar i det här ärendet måste jag säga är lite märkligt. idag har det alltså gått från värre läge än någonsin tidigare under konflikten till löst. Detta på typ fyra timmar. Snabba ryck.

Men som sagt. Det var väl för väl.

* * *

För övrigt fyllde jag 30 år i går så grattis bloggare Gustav kan ni säga.

Vad gjorde jag då på min födelsedag?

Jo jag jagade Jimmy Blixt utan framgång. Jag ville få lös någons slags kommentar angående Acke men det ville sig inte.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.