Hellström kliver in på allvar

T3 släppte på sin hemsida i dag att dom ingår ett tvåårigt sponsoravtal med Björklöven.

– Björklöven har ett starkt varumärke i Umeå och en lovande säsong framför sig. Då är det är klart att vi vill vara med på den resan, säger T3s marknadschef Henrik Nilsson.

– Det känns otroligt roligt att T3 vill vara med på Björklövens satsning mot Hockeyallsvenskan. Precis som T3 arbetar Björklöven långsiktigt med sponsoravtal för att uppnå bästa möjliga resultat för båda parter. T3 och Björklöven är dessutom två starka varumärken med lokal anknytning som nu tillsammans stärker Umeås position som idrottsstad, säger Björklövens försäljningschef Joakim Gustafsson.

– Många Umeåbor känner igen T3 genom fotbollsmatcher på T3 Arena och då är det naturligt för oss att gå vidare med en sport som kan komplettera T3 Arena under vinterhalvåret. Det är viktigt att markera att Umeå är vår hemmaarena när vi växer starkt nationellt och där är sponsring viktigt, både vad gäller ungdoms- och elitidrott, avslutar Henrik Nilsson.

Nästa Björklövenmatch på Umeå Arena spelas på fredag (12-okt) kl. 19.00 mot Kiruna IF. På sin facebooksida lottar T3 ut 50 biljetter till matchen, skriver T3 på sin hemsida.

VD för T3 är Johan Hellström som även sitter i Björklövens styrelse.

Kul att se någon som kliver in på allvar när vissa andra sponsorer tvekar när det kommer till Löven. Omsättningsminskningen talar tyvärr stenhårt för att så är fallet.

T3 har för övrigt blivit rena sponsringsmagnaten i Umeå.

Dom köpte in sig i Gammliavallen som blev T3 Arena och är därmed en av både UIK och UFCs huvudsponsorer. Sedan är T3s styrelseordförande Johan Åsbergs klädföretag Udominate titelsponsor till basketlaget Udominate Basket.

Nu kliver alltså T3 in i Björklöven och med Hellströms stol i styrelserummet borde kontrollen över pengarna vara bra. Det borgar för ett fungerande samarbete.

* * *

Tisdagsintervjun utgick i dag men är tillbaka nästa vecka. Istället kommer första avsnittet av proffskollen i morgon.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.