Det blev inget

In i sista stund svingades det enigt uppgifter för fullt på Lövens kansli men det stannade vid intet. Nu är fönstret stängt. Om det kommer något mer så  var det redan klar före midnatt alltså.

På TCIM hoppades det friskt om att Blixt ska ha förhandlat med Kanadensaren Greg Hogeboom. Inget som har blivit bekräftat men det verkar precis som med Eric Johansson och Maikael Zettergren ha gått i stöpet.

I slutändan en bitter kväll för alla som hoppats på en bomb. Dock har Löven åtta raka segrar i Allettan så deppa inte för mycket kära Lövenfans. Det kan gå ändå det här,

* * *

Tidigare under kvällen gjorde Svenska Hockeyförbundet en kovändning och spräckte Vännäs och Lövens deal om att skriva över Samuel Aho, Tobias Göransson, Adam Svensson, Fredrik Eriksson och Philip Fousinette till Löven från Vännäs för att sedan låna ut och ta tillbaka till J20-kvalet.

Nu är dock Fousinette klar för Löven men då primärt riktat mot J20.

* * *

Sundsvall har jobbat friskt under fönstrets sluttimmar. Något som är förståeligt med tanke på lagets situation poängmässigt och att Löven väntar på söndag.

Om jag förstått det rätt så har Sundsvall värvat Apslövens mälvakt Joni Puurula samt Timrås 21-årige back Jesper Dahlroth för resten av säsongen.

* * *

Nu är det god natt som gäller. Så får vi se om man vaknar till rubriken att Löven värnvat. Inte troligt men man kan ju alltid hoppas.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.