Väntade resultat ikväll

Första omgången av Playoff-2 spelades ivkäll och även om det var jämna matcher så blev det idel väntade resultat.

Åker/Strängnäs – Piteå 2-3

Precis som förväntat som var formstarka Piteå snäppet för bra för Åker. Nu ska det mycket till om vi inte ska få en batalj mellan Sundsvall och Piteå nästa vecka.

Kiruna – Enköping 6-3

Enköping som åkte buss hela vägen till Kiruna fick inte med sig några poäng. Laget hade inte råd med flyg och inte råd med hotell så det blev både resa och sova på bussen. Hur som helst så vann ju Kiruna. Nu har Enköping två chanser utan 11 timmars resa men det ska ju inte gå ändå.

Kallinge/Ronneby – Huddinge 4-3

Playoff-2s jämnaste serie på förhand. Visst Kallinge är bra och har en klar fördel efter denna match men nu väntar två möten i Stockholm. Den här serien lever än. Noterbart var att matchen avgjordes först i tredje perioden. Efter två tredjedelar stod det fortfarande 3-3. Sebastian Magnusson heter segerskytten,

Tranås – Olofström 2-6

Jag fick en kommentar här på bloggen att jag framhävde det som att den här serien inte behöver spelas. Att Olofström redan är klara och ja lite så är det nu allfall. Dock bör det nämnas att skotten var 33-33. Men inte ska väl Olofström kunna bränna det här med två hemmamatcher,

Alltså. Det är bara att börja boka biljetterna till Olofström för Björklöven.

* * *

En omgång kvar av Allsvenskan och nu börjar det se ut som att Almtuna klarar det hela. Tingsryd möter playoffjagande Oskarshamn på lördag och måste ta fler poäng än vad Almtuna gör. Annars blir det Tingsryd i kvalserien. Almtuna tar sig an Mora. Seger där och Almtuna klarar sig undan från kvalserien. Det blir en spännande sista omgång. Speciellt för Patrik Nevalainen.

12 Almtuna IS 51 14 9 28 113:142 (-29) 53 0 6 2 1

13 Tingsryds AIF 51 13 10 28 105:141 (-36) 53 3 2 1 4

Det drar ihop sig helt klart.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. janne

    Vågar inte tänka på att Olofsfors vinner första matchen och kommer upp kaxiga till Umeå…huuuvvaliiigen! Nä Löven måste krossar Olofslund direkt, helst tvåsiffrigt i första kvalmatchen. Vem kunde ens tro att man skulle behöva uppleva ännu en omgång mot Olofsvik?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.