Svensson ”Jag tror dom skiter knäck”

Uppsnacket inför Playoff-3 matchen har börjat…

Hör här Olofströms tränare Andreas Svensson i en intervju med Sveriges Radio Blekinge efter att ha slagit ut Tranås.

– Jag vet att Björklöven hade folk på plats i dag. Jag tror att dom skiter knäck. Vi slog ut dom i fjol och vi ska göra det igen. Först ska vi vinna hemma och sen stänga det direkt i en match däruppe, är väl sammanfattningen av vad han säger.

Hörde jag tändvätska?

 

Etiketter: ,

8 kommentarer

  1. janne

    Det räcker med en halvkass domare så torskar Löven. Vet nästan nu att Löven får klart mest utvisningar och Olofsfors två gratismål samt tre gratispoäng. Fast om domaren druckit tesprit så missar han kanske nån gröngul utvisning förstås…

  2. nisse

    Det är klart att Herr Svensson vill gjuta mod i sitt lag, men faktum kvarstår de har bara två matcher kvar av säsongen.

  3. Söderlövare

    Jag tycker det är oerhört orutinerat av Olofströms tränare med ett sådant uttalande.
    Att ge motståndarna en sådan tändväska.
    Självklart kan man säga att ”Vi ska vinna,inget annat gäller”..men att säga att motståndarna skiter knäck är är respektlöst och visar att tränaren är osäker och naiv.
    Om jag var Olofströms tränare skulle jag försöka måla upp Björklöven till stora favoriter och smyga ur underläge istället.

    Nu ska vi ge igen för gammal ost..
    FORZA BJÖRKLÖVEN!

  4. Daniel

    Det som oroar mig är att vi många gånger skjutit en satans massa skott mot sämre lag men med målvakt som sett ut som en vägg. I de fallen har det gått bra ändå eftersom vi släppt in 0 eller max 1 mål. Nu spelar vi mot ett betydligt bättre lag med en del riktigt farliga forwards och en målvakt som håller allsvensk klass. Det blir troligtvis mycket svårt o göra mer än 3 mål mot dem och då måste försvaret spela perfekt o hålla tätt. Sätter Olofström 2-0 tidigt i sin borg då blir det en tung uppförsbacke.

  5. Clabbe

    Vi är ödmjuka inför uppgiften och koncentrerar oss på att göra vårt bästa. Så uppfattar jag Öhman. Hoppas på vinst i två av matcherna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.