Matchen mot Olofström livesänds

Mötet mellan Olofström och Björklöven webbsänds via Olofströms hemsida imorgon.

Gå in på steelers.solidtango.com 

Där kan ni köpa matchen för 129 kronor.

För den som inte vill donera pengar till Olofström så får ni följa matchen på sportnu.ses liverapportering som jag själv kommer att ratta.

Ni hittar den här

* * *

Om ni vill höra lite surr inför matchen så har Björklöven.com genomfört två intervjuer inför matchen, En med Jens Öhman och en med Jon Palmebjörk

Båda dock inspelade för tre och fyra dagar sedan.

Enligt kollega Johnsson var det riktigt bra fart på träningen i går. Jon Palmebjörk ska ha gjort ett solomål som hette duga.

Laget är redan nere i Söern. Dom reste vid 12.00 i dag till Jönköping och tränar under kvällen. Sedan vidare till Olofström med buss under onsdagen. Detta då man bokade resan redan innan man visste om det skulle bli Tranås eller Olofström.

Spion nere i Olofström i mötet med Tranås var Jimmy Blixt och enligt honom har Löven stenkoll på Olofström.

Det kommer en artikel med Blixt signerad Gunnar Johnsson i morgondagens tidning.

Själv ska jag ta ett snack med Johan Jarl inför morgondagens match. Den kommer här på bloggen så fort jag fått tag på honom och skrivit av mig.

* * *

Jag beger mig i ottan (06.35) till Olofström i morgon och därifrån utlovas, förutom liverapport, artiklar, krönikor m.m precis som tidigare lite bilder på hallen, omgivningen samt surret från och utanför omklädningsrummet.