Det blir en rysare

Efter kvällens resultat är det bara att konstatera; det blir en rysare i sista omgången av kvalserien till allsvenskan. Tre lag gör upp om platserna, det är Björklöven, Karlskrona och Tingsryd. Björklöven möter Piteå hemma, Karlskrona gästar Huddinge och Tingsryd åker till Norrköping för mötet med Vita Hästen. 

Det finns många olika scenarior som kan ta Björklöven till allsvenskan. Det enklaste är naturligtvis att laget vinner mot Piteå, då är det inget att diskutera om. De andra orkar jag inte rada upp här och nu, det får bli i morgon.

Varför gick det som det gick ikväll då? Det kändes som att Löven var bra med så länge det var 1-0, men efter 2-0 blev det väldigt tungt. Man hade svårt att komma till riktigt bra lägen och när man väl gjorde det var det för tamt och uddlöst. Samtidigt släppte man till ett par enklare KHK-kontringar som resulterade i mål. 

Inställningen? Ja, den var nog inte riktigt på topp. Det var inte samma övertygande glöd hos spelarna som vi sett, inte minst på slutet. Vad det beror på? Ja, inte vet jag. Men det krävs bättre glöd och högre intensitet på isen på fredag för att det här ska gå vägen.

Flyget hem går 6.30 tre mil härifrån. Klockan är ställd på 4.30. Dags att sova med andra ord.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. viståruppförlöven

    enligt rätt säkra källor har tingsryd hört av sig till piteå och garanterat dom en rätt fet bonus om dom vinner mot löven

  2. Realist

    Det vore inte första gången. Det var väl några år sedan sist Tingsryd gjorde samma sak. Det blev ett himla liv i kvällspressen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.