Hur går det ikväll?

Jag har försökt vända och vrida på det mesta och funderat kring hur kvällens utgång blir. På något vis vill jag säga att Karlskrona är favoriter. De är allmänt starka hemma, är i bra form och har en fylld arena (minus ett hundratals lövare) i ryggen i kväll. Samtidigt tycker jag att Björklöven är ett bättre, mer komplett ishockeylag. Komplicerat det där…

Vid det här laget vet vi hur sjukt många faktorer det är som spelar in i en hockeymatch – och väldigt, väldigt, väldigt mycket sitter i skallen. Vilka hanterar pressen bäst? KHK måste vinna i dag för att ha sitt avgörande i egna händer, en klart pressad situation. Samtidigt vill Löven avgöra ikväll för att slippa en nervpers på fredag mot Piteå.

Nåväl. Lyckas Löven trycka in det första målet, eller åtminstone få hål på Karlskrona tidigt, tror jag att det kan gå vägen. Löven har ju haft svårt att få in puckarna emellanåt och det har ju varit den stora anledningen till förlusterna både i Tingsryd och mot Vita Hästen i Norrköping. Får man in en tidig puck i dag kanske det släpper och då kan det bli bra. 

Men som sagt. KHK är i form nu och är ett ruggigt lag att möta här i Karlskrona. Äh, den här matchen går inte att sia om. Det kan gå hur som helst. Punkt.

Resultat tippar jag inte. Man ska inte jinxa för mycket.

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Robyn Surrell

    Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely return.

  2. Pingback: URL

  3. Pingback: electrician yarraville

  4. Pingback: www.rapidmoldremoval.com

  5. Pingback: www.rapidmoldremoval.com

  6. Pingback: Haftpflichtversicherung

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.