#låååångvägkvar

Börjar med att citera TV4:s Lövenentusiast Johan Edlund (mfl). Det är låååång väg kvar innan något som helst är vunnet för Björklöven. Även om läget ser oerhört bra ut krävs det lite till innan den allsvenska platsen är i hamn för Umeås stolthet. 

Jo jag, Emanuel, axlar manteln medan Gustav är bortrest. Jag ska göra allt som står i min makt för att det här ska gå vägen för Björklöven. Det vill säga ge er så mycket info och tankar som möjligt de här sista dagarna för säsongen.

Jag sitter just nu på Umeå flygplats med Gunnar Johnsson och väntar på avfärd mot sydligare breddgrader, Karlskrona närmare bestämt. Det vankas hockeyfest där nere i afton. Förhoppningsvis en grön-gul sådan.

Etiketter: ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.