På plats i Karlskrona

Kl 9.00 landade jag och Gunnar i Karlskrona. Sedan dess har vi självmant guidat oss runt i KHK:s arena, Telenor Arena, hälsat på KHK:s kansli där vi fick oss en pratstund med både klubb- och sportchef. Det blir som väntat utsålt i kväll fick vi veta, även på pressläktaren.

Löven då? Jo, runt halv elva kom laget till arenan, efter att ha spenderat natten på ett hotell i stan (de flög ned redan igår) och 11.20 värmde laget på isen. 

 

Den uppfattning jag fick var att laget känns oerhört fokuserat och inspirerat, vilket många också sa. Att det blir en tuff fight inför fulla läktare menade bland annat back-klippan Stefan Andersson skulle bli "häftigt". Innan Lövens värmning var KHK på isen. Alexander Hellström tog tillfället i akt och tittade lite och efteråt hånskrattade han och sa i förbifarten att: "de tror att de är ett djävla NHL-lag". Tidigt taggande för "Ackes" del alltså, och inte blir det mindre av den varan framåt aftonen.

Lite mer spelarsnack kommer i nästa inlägg då jag fick mig en liten pratstund med Linus Boström efter värmningen.

Jo, och så kom ju nyheten om att matchens sänds på Viasat Hockey ikväll. Smart satsning av Viasat, den matchen kommer locka tittare. Vid sidan av TV:n föreslår jag att ni har på liverapporten som vi kommer köra från Telenor Arena, eller ja, ni behöver inte ens ha på TV:n! Jag räknar med att köra igång rapporteringen så fort som möjligt efter att vi kommit till arenan vid 18-snåret.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Tony

    Haha, är det inte JINX om något… Björklövens blekaste spelare uttalar sig efter en värmning… Ja, så är det väl tyvärr när man tror sig vara klara… Ska bli fantastiskt underhållande att se Piteå klä av Björklöven i den sista omgången.. Vissa tror sig vara NHL-lag och vissa tror sig vara HA-lag… Lycka till 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.