Patrik Nevalainen

I går kom ju nyheten om att Patrik Nevalainen lämnar Almtuna. Den Björklövenfostrade backen stod för 21 assist under den här säsongen i Uppsala-laget. Nu är ju frågan vad som händer med honom. En Löven-comeback tror jag själv inte alls är omöjlig, särskilt om laget lyckas avancera.

Gunnar snackade lite med Blixt i båset medan vi tittade på värmningen och Blixt sa följande om Nevalainen. "De gamla Lövenspelarna är ju intressanta och Patrik har haft en bra säsong i Almtuna. Men vi fokuserar på det här (kvalserien) just nu."

Löven har tre spelare med kontrakt över nästa säsong, Olof Mårs, Jon Palmebjörk och William Quist. Få till antalet, men även där menar Blixt att fokus ligger på att greja kvalserien – sedan får man titta på nästa säsong. Ett ganska väntat svar får man säga, och det är klart att man ska fokusera till 100% på vad som komma skall i kväll och på fredag.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. David

  Det är ju klart att det är svårt att skriva så många längre kontrakt när man inte vet i vilken serie man kommer spela i kommande säsong.

 2. Emanuel Otterhall

  Svar till David (2013-04-03 13:37)
  Exakt. Det är ju två scenarior med helt olika förutsättningar. Svårt att föra kontraktsdiskussioner innan man vet hur det blir med serietillhörigheten först.

 3. JP

  Hoppas bara man inte får storhets vansinne om man går upp utan fortsätter satsningen på killar med lokal förankring.

 4. Emanuel Otterhall

  Svar till JP (2013-04-03 13:57)
  Jag tror att man kör vidare på den lokala satsningen. Det finns så pass många duktiga Lövenspelare runt om i Löven och i det egna ledet på sikt. Man har ju testat den andra vägen förut (värva massa utifrån) och det gick ju som det gick.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.